fbpx

WEBDESIGN I WORDPRESS

Din hjemmeside
er dit visitkort

Vi sikrer din visuelle tilstedeværelse, uanset om du mangler marketingsmateriale, logoer, piktogrammer eller en hel ny hjemmside. 

Din hjemmeside kan, efter vores mening, være en simpel one-pager eller en uddybende fortælling – begge ting er lige rigtige, i hvert sit tilfælde. Blot den besøgende meget klart og hurtigt forstår hvad du leverer og hvordan du kan hjælpe.

Vi laver alle vores hjemmesider i WordPress og gør brug af vores AI-teknologi i processen. Det er her vi er eksperter og det er her flest plugins udvikles til.

online marketing linkedin

Vi har haft fornøjelsen af at være kunder hos Virtuly i mere end fem måneder og har på ingen måde fortrudt.

Samarbejdet har været en succes fra starten, og deres store indsats begynder vi i den grad at høste frugterne af. 

Mads Hansen

Partner, Cocuura

HVAD SKAL MIN HJEMMESIDE KUNNE?

Betyder rangeringer på søgemaskiner på Google mindre for dig, så ser vi ingen grund til at skabe et univers på din hjemmeside. Keep it simple. Er du derimod i skarp konkurrence og har brug for at være synlig i søgninger, så skal din hjemmeside være indholdstung og have en række underliggende landing pages – sider, der ikke er synlige gennem menustrukturen.

Webdesign

Vi designer eller redesigner din hjemmeside via en struktureret plan. Her bliver vi enige om komponenterne, der skal være til stede, samt sidestrukturen. Er der brug for at vi tager billeder eller video til siden, kan vi også være behjælpelige med det. 

Landing pages

Når besøgende søger en specifik service eller vare hos dig er det vigtigt, at de kommer ind på en side, der udelukkende omhandler dette. Samtidig skal siden være “call to action”-optimeret, så den besøgende kan interagere med jer, med det samme.

Virtuly Online Reputation Presence Security

EN smidig proces

Hundredvis af websites 
har lært os noget om struktur

Virtuly startede med at lave hjemmesider i 2011 – og faktisk stiftede vores direktør sit første webdesignbureau allerede i 1998.

Vi tager dig hånden og fører dig gennem en struktureret proces, der indeholder:

  • Forretningsmæssige krav
  • Funktionelle krav
  • Visuelle krav
  • Oplæg til sidestruktur (sitemapping)
  • Aftalegrundlag
  • Projektplan
  • Udvikling
  • Test
  • Implementering (“go live”)

I hele forløbet tænker vi søgemaskineoptimering (SEO) ind i hver afkrog af hjemmesiden, og vi sparer om best-practices og trends.

Er der brug for at vi tager billeder eller video til siden, kan vi også være behjælpelige med det.