fbpx
it-sikkerhed penetration test vulnerability test

IT-SÅRBARHEDSTESTS & IT-PENETRERINGSTESTS

Hvor sårbar er din virksomhed
over for hackerangreb?

Vi synliggør de sårbarheder i din virksomhed, der kan udnyttes af hackere, og hjælper med at fjerne dem. De fleste siger indledningsvis at deres it-leverandør eller it-ansvarlige har styr på sikkerheden. Alligevel finder vi hos de fleste kunder kritiske sårbarheder i it-sikkerheden. Kunderne bliver glade for at vi ved tests opdager det i tide. 

Baseret på dit domæne udfører vi sårbarhedstests (vulnerability testing) for at identificere sårbarheder i systemet/domænet.

Herefter udfører vi penetrationstests (penetration testing) på ovenstående system/domæne, baseret på resultaterne af sårbarhedsvurderingerne. Dette er en simuleret cybersikkerhedstest på et computersystem for at evaluere systemets sikkerhed, også kaldet etisk hacking.

Baseret på resultaterne vil vi levere en sårbarhedsvurdering og penetrationstestrapport, inklusive alle anbefalinger til hvordan vi kan løse udfordringer.

Baseret på domænet, vil vi udføre brugerbevidsthedstest til at vurdere om der er emailadresser, forbundet med domænet, der optræder uhensigtsmæssige steder.

Vi udfører ikke nogen forstyrrende services, som DOS-angreb eller social engineering-angreb.

 

Må vi hjælpe dig?

 

14 + 4 =

Adgangen til vores firewall viste sig ved gennemgang at være offentlig. Det betyder stort set at alle døre og vinduer var låst med gaffatape. Havde andre end Virtuly opdaget det først, kunne de have lukket vores virksomhed. Derudover var der en række andre anbefalinger, som vi bare aldrig havde skænket en tanke, som værende en risiko.

Alle bør få foretaget en hel elementær vurdering af deres it-sikkerhed. Det kræver så lidt. Det kan betyde alt.

Erik

Virksomhedsejer