fbpx

OM VIRTULY

SIG TALLET. VI SKAFFER DET ANTAL LEADS, HVERVNINGER ELLER MØDER DU HAR BRUG FOR. VI SØRGER FOR DET HELE.

Vi er det vi selv stod og manglede

Fortæl os hvad du er målt på. Så fikser vi det for dig end-to-end.

Er det møder, varme leads, hvervninger, downloads eller salg du har brug for? Vi laver den rette marketingsplan for at skaffe de bedste og varmeste leads. Herfra kan vi ringe dem op selv, eller overdrage det til jer.

Kreativiteten til forskel

Hundredvis af marketingshuse kan sælge dig Facebook- og SEO-kampagner. Det kan vi også i visse tilfælde. Vi kigger altid på hvordan vi kan løse en opgave på en mere ny- og værdiskabende måde. Kreativitet og forretningsindsigt er vores differentiator. Vi taler med nye fokusgrupper og nye skarpe mennesker hver eneste evige uge. Det er derfor vi kan udfordre os selv hver gang. Det er vi best-in-class til.

Kend dine omkostninger

Der er ikke noget værre end at betale for noget, der ikke har direkte relation til din opgave. Transporttid, pseudomøder, kaffepauser osv. Hvorfor skal det komme dig til last? Vi indgår fastprisaftaler, typisk en pris per møde/hvervning/lead/salg, hvor vi tager risikoen, hvis vi tager fejl.

Typisk leverer vi på abonnementslignende vilkår, hvor vi aftaler mål for 3-12 måneder.

Hvis vi var dig…

…ville vi have alle de taktiske og strategiske mål internt blandt jeres ledere, og få Virtuly til at tage ansvaret for at løse opgaverne ad hoc. Det er strategisk tænkning, det er omkostningsbevidst, det er fremtiden.

 

NICOLAI LOLK HANSEN

NICOLAI LOLK HANSEN

ADM. DIREKTØR

nl @ virtuly.dk
+45 2647 0767

KATRINE PORSE

KATRINE PORSE

Marketingansvarlig

kp @ virtuly.dk

SANNE JEPPESEN

SANNE JEPPESEN

LEVERANCEKOORDINATOR

sj @ virtuly.dk

LAD OS HØRE FRA DIG

8 + 12 =