fbpx

Marketingsmotor

Marketings-komponenter,
der altid skal være tændt

Det vigtigste er ikke hvor meget du gør eller hvordan du gør, men at du gør noget. Du har et produkt eller en service andre kan bruge til noget, men få kommer til dig uopfordret. Om du gør det selv eller via partnere som os er mindre vigtigt, men du bør have en motor, der – nogle gange enerverende kedeligt – kører i baggrunden konstant.

online marketing linkedin

Vi har haft fornøjelsen af at være kunder hos Virtuly i mere end fem måneder og har på ingen måde fortrudt.

Samarbejdet har været en succes fra starten, og deres store indsats begynder vi i den grad at høste frugterne af. 

Mads Hansen

Partner, Cocuura

ENHVER VIRKSOMHED BØR HAVE EN MARKETINGSMOTOR

Hvad enten virksomheden gør det selv, helt eller delvist, så består en marketingsmotor af fem komponenter, der konstant bør være kørende: Relationsskabelse, Relationspleje, Content, Kommunikation og Søgemaskineoptimering. Som virksomhed ved du ikke hvor det næste lead kommer fra, men med en rød tråd gennem komponenterne, mister du ikke et lead.

Relationer

Vi skaber og plejer relationer på vegne af virksomheder via vores nicheløsninger. Hvis du ved hvem du vil have fat i, så rækker vi ud. Uhørt høje succesrater.

Content

Vores professionelle skrivere sørger for at jeres historie og den røde tråd formidles på hjemmeside, i marketingmateriale og enhver anden relevant kontekst.

Kommunikation

Du kan have det bedste produkt i verden, men du skal huske at fortælle det. Vi laver kommunikation på vegne af virksomheder fx på LinkedIn eller via e-mail-marketing.

SEO

Åben og ærlig søgemaskineoptimering giver den synlighed i søgeresultaterne, du kan skabe en succesfuld virksomhed på.

Virtuly online marketing linkedin

MARKETINGSMOTOR

Selv lidt gør meget

Det vigtigste er ikke hvor meget du gør eller hvordan du gør, men at du gør noget. Du har et produkt eller en service andre kan bruge til noget, men få kommer til dig uopfordret. Om du gør det selv eller via partnere som os er mindre vigtigt, men du bør have en motor, der – nogle gange enerverende kedeligt – kører i baggrunden konstant.

En marketingsmotor er:

  • Relationsskabelse: Det skaber netværk, brander dig og virksomheden, giver trafik til hjemmesiden og giver dig et nyt publikum.
  • Relationspleje: Det minder folk om dig og dine ydelser, og giver i sidste ende salgskvalificerede leads.
  • Content: Kvalitets-content fortæller jeres historie og styrker din søgemaskineoptimering, samt kvaliteten på din hjemmeside. Det giver også dig og virksomheden noget at dele med dine relationer.
  • Kommunikation: Husk at minde omverdenen om hvad du har på hylderne og hvilken værdi det skaber for dem. Kommunikation er branding og trafik til hjemmesiden.
  • Søgemaskineoptimering: Den populære opfattelse er at SEO handler om at blive nummer et på Google. Vi ser det som en afledt effekt. Det handler om at hjemmesiden er bygget op, så det den potentielle kunde forventer på en side eller underside også er det vedkommende oplever. 

Som alt andet i verden kan det hele gøres selv. Vi er behjælpelige med hele eller dele af de trivielle opgaver, der sikrer at motoren aldrig er slukket. 

FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Lad os nørde,
mens du gør det du er god til

Med Virtuly Marketing ønsker vi at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at sikre deres forretning har en basal marketingsmotor kørende. Vi forstår spændet mellem forretning og IT/Online Marketing, og kan derfor oversætte forretningsmæssig værdi til marketingsbudskaber.

Vi tager de trivielle og, ofte, repeterbare opgaver, og sørger for de sker, uge efter uge. Nyhedsbrevet, kommunikationen, relationsskabelsen, relationsplejen, hjemmesideoptimeringen osv. 

Vores anbefalinger er forståelige for almindelige mennesker. Vores team består af eksperter inden for hvert hjørne af den paraply vi kalder online marketing. 

 

online marketing