fbpx

GRAFISKE LØSNINGER

VI LØSER DINE GRAFISKE OPGAVER VIRTUELT – STORE SOM SMÅ. DET REDUCERER DINE OMKOSTNINGER OG GIVER FLEKSIBILITET.

Grafiske opgaver løst online

Tid er vigtig for Simone-Pérèle

Når Simone Pérèle skal levere materiale i form af billeder til stormagasinernes kataloger og displaybannere, eller videoer til Instagram og Facebook, skal det ske med meget kort varsel. Derfor bruger de vores specialister.

Covid-19 beviste modellen (igen)

Lige så tragisk Covid-19 har været, lige så stor en øjenåbner er den blevet for mange brancher. Groft sagt har lockdown bevist, at det kan lade sig gøre at løse det meste uden en fysisk arbejdsplads, og at pseudoopgaver forsvinder.

Adgang til unikke ressourcer

Ikke alle organisationer eller startups har nok penge til at ansætte top-notch lokale softwareudviklere til deres unikke digitale løsninger. BITD bruger Virtuly som grundpillen i deres virksomhed.

Regnskab købes som en service

All Ears ønsker en skalerbar organisation, og køber bl.a. regnskab, herunder bogføring, bankafstemning og lønkørsel, som en service til fast pris per måned.

En million visninger for kr 5.000

Et Facebook-hack er speciel struktureret lynproces, der giver maksimal eksponering for mindst mulige kroner. Det har bl.a. sikkerhedsvirksomheden Codesealer benyttet sig af gennem Virtulys konsulenter.

Verden er vores legeplads

Virtuly adskiller sig fra fx. vikarbureauer ved at have adgang til hundredvis af afprøvede konsulenter, lokalt og globalt, men især ved at påtage os leveranceansvaret. Vi er din projektleder.

Virtuelt er lavere omkostninger

Vores ressourcer får konkurrencedygtige lønninger, men for vores kunder ligger der alligevel kostoptimeringer; du betaler ikke for projektledelse eller al den spildtid en fastansat medarbejder, frivilligt eller tvungent, pådrager en virksomhed.

Vi byggede en BI-løsning

En finansiel kunde startede med en tanke om en platform til kundeoplevelsesmålinger. Vores konsulenter byggede en løsning sammen med dem, og andre interesserede virksomheder, helt fra bunden. Et 2000 timers projekt, da vi nåede til version 4.0.

Kodetilretning på WordPress

Et dansk rejsebureau har bygget deres platform på en standard WordPress-rejseskabelon. Over årene har vores kodere tilrettet den til deres unikke ønsker, så den således fremstår som de ønsker det.

WordPress og TYPO3-løsninger

De fleste hjemmesider vores konsulenter laver, laves i WordPress eller TYPO3. De løser lidt hver deres type opgave. Begge kan løse komplekse udfordringer.

Telemarketing er meget i live

I en tid, hvor verden aldrig har været mere digital, er der rigtig god feedback på telemarketing-kampagner. Folk længes efter at snakke med nogen. Det kan fx Cove Management verificere.

Din personlige assistent

En personlig assistent (PA) har været forbeholdt topledere i store virksomheder. Den virtuelle assistent (VA) er den tilgængelige online-ressource, for alle ledere, der tager sig af veldefinerede opgaver.

Uber i en anden branche

Vores konsulenter udviklede et Uber-koncept til en aktør inden for teknisk service, der ville vende deres leverancemodel fra push til pull. Dvs. deres medarbejdere skulle være i stand til at tage tilgængelige opgaver via fysisk lokation via en app.

Vinabonnement hos Skjold Burne

Skjold Burne i Solrød så en trend blandt kunder, der med faste intervaller kom ned i butikken og købte en række faste vine eller de vine, som butikken selv anbefalede kunden. Sammen blev der skabt et koncept, der sikrede fast omsætning.

Web, app og 3. partsintegrationer

Til verdens største cykelcommunity, for folk, der cykler over 2.000 meters højde i Europa, udviklede vores konsulenter hele konceptet, herunder hvordan brugere via deres tredjepartstræningsdata automatisk bliver medlemmer, hjemmeside- og app-koncept.

28.000 følgere på Instagram

For Deux Mille har vi introduceret en metodik, der tilføjer ægte følgere, med de rette interesser, til deres Instagram-profil. Det har været et langt, sejt træk, men vores Instagram-specialist bygger på uge for uge.

Dropshipping via Magento

Dropshipping-platforme er webshops med ét interface, der i realiteten blot viser hvad en række individuelle webshops kan tilbyde. For en kunde inden for kontorartikler har vores konsulenter lavet denne systemintegration.

Leadgenerering på LinkedIn

Vores specialister har en skudsikker, og triviel, proces til at sikre leads og møder via LinkedIn. Det kræver noget knofedt, men dem der kan, gør det fremragende. En service, der kan løses på både dansk og engelsk.

LAD OS HØRE FRA DIG

10 + 5 =

Opgaver til fastpris eller timepris 

Priseksempel: Social Media-håndtering 

Opgaven består i løbende at opdatere og vedligeholde en VVS-virksomheds digitale tilstedeværelse på Google My Business, Google Ad, Facebook, Facebook Ads, samt Instagram.

Kunden betaler kr. 140/timen for tre timers arbejde ugentligt.

Priseksempel: WordPress-hjemmeside

Vores konsulenter har leveret en ny hjemmeside i WordPress til en rejseagent, samt en Google starterpakke til fastpris.

Kunden betalte kr. 14.500 og var i luften efter to uger.

Priseksempel: Telemarketing

Mellemstort reklamehus tester deres salgkanaler og bruger Virtuly til at fylde overskydende kalendertid op med møder i lokalområdet.

Kunden betaler kr. 8.000 for ti bookede (og afholdte) møder.

Priseksempel: Leadgenerering på LinkedIn

Identifikation af kundeemner og generering af leadlister med kundeemner for mellemstor virksomhed. Herefter kontakt til emnerne.

Kunden betaler kr. 140/timen for ti timers arbejde ugentligt.

Priseksempel: Opsætning af firewall

Opsætning og konfiguration af pfSense firewall for mellemstor virksomhed af vores sikkerhedsspecialister.

Kunden betaler kr. 2.500 for opsætningen.

Priseksempel: Opsætning af Office365

Oprettelse og opsætning af Office 365 for mindre virksomheder.

Kunden betaler kr. 180/timen for opsætningen, der tager ca. 5 timer.

LAD OS HØRE FRA DIG

14 + 1 =

Vores filosofi er din fleksibilitet

Hvor som helst, når som helst

Da vi startede rejsen i 2011 var det allerede dengang med en ambition om at kunne få ting til at ske for kunder “hvor som helst og når som helst.” Der kunne og kan ikke ligge en begrænsning i at arbejde fra forskellige fysiske lokationer. Det beviser vi nu dagligt.

De bedste til opgavestyring

Vores konsulenter har gennem årene løst store komplekse projekter over 2000 timer, samt små opgaver på mindre end én time med en virtuel tilgang. For store og små virksomheder. Nøglen til din succes ligger i kravspecifikationer og projektstyring. Noget vi er best-in-class til.

Kend dine omkostninger

Der er ikke noget værre end at betale for noget, der ikke har direkte relation til din opgave. Transporttid, pseudomøder, kaffepauser osv. Hvorfor skal det komme dig til last? Vi indgår fastpris- og timeprisaftaler, der klart siger hvad du får, og hvor vi tager risikoen, hvis vi tager fejl.

Hvis vi var dig…

…ville vi have alle de taktiske og strategiske planer internt blandt jeres ledere, og få virksomheder som Virtuly til at tage ansvaret for at løse opgaverne ad hoc. Det er strategisk tænkning, det er omkostningsbevidst, det er fremtiden.

 

LAD OS HØRE FRA DIG

5 + 5 =