fbpx

KREATIV KAMPAGNEOPBYGNING

I ER IKKE VED AT COPY/PASTE SENESTE KAMPAGNE, VEL?

Alle kampagner er unikke.
Det gør dem alle til en kreativ proces hos os. 

Virker det på os, er vi godt fra land

Det lyder banalt, men når vi møder et behov om flere salg, flere og varmere leads, måske med henblik på at I eller vi ringer op og lukker salget eller mødebookingen, så går vores kreative folk ind i et rum og spørger: Hvad vil vi selv reagere på?

I den proces tænker vi anderledes visuelle virkemidler og budskaber, som vi hver især vil reagere positivt på, målgrupper og anden segmentering, samt markedsføringsmetode. Markedsføringsmetoder flytter sig med lynets hast. De fleste tror at annoncer på Facebook og Instagram Stories er det hotteste, men det er langt fra tilfældet. 

Processen afsluttes af med en række oplæg til kampagner, inklusiv budskaber, segmentering, marketingskanaler, samt budget for realisering af jeres opsatte mål. Det kan I tage videre med os eller selv eksekvere på.

Kend dine omkostninger

Der er ikke noget værre end at betale for noget, der ikke har direkte relation til din opgave. Hvorfor skal det komme dig til last? Vi indgår fastpris- og timeprisaftaler, der klart siger hvad du får, og hvor vi tager risikoen, hvis vi tager fejl.

Hvis vi var dig…

…ville vi have alle de taktiske og strategiske planer internt blandt jeres ledere, og få Virtuly til at tage ansvaret for den kreative proces. Vi er nytænkende og sælgende i vores tankegang. Fra jeres side vil det være strategisk tænkning, det er omkostningsbevidst, det er fremtiden.

 

LAD OS HØRE FRA DIG

3 + 7 =