fbpx
Virtuly Online Reputation Presence Security

IT-SIKKERHEDSVURDERING

Den vigtigste formiddag for virksomheden

Brug et par timer med vores sikkerhedsekspert. Så giver vi jer en it-sikkerhedsvurdering (download eksempelrapport.) Output er:

  • En række anbefalinger (1-side)
  • En liste over kritiske fund
  • En liste over umiddelbare datalæks
  • En systemliste med systemejere
  • Generelle, gode råd

Vores vurdering tager udgangspunkt i Sikkerhedsopmærksomhed og Sikkerhedsholdning. 

Gennem interview indsamler vi informationer med henblik på at skabe overblik og finde de lavt hængende frugter. Typisk forhindrer gode skikke og sund fornuft de fleste problemer relateret til IT-sikkerhed. Fokus er indefra-ud og centreret omkring a) systemejerskab, b) versionsopdateringer og c) rettighedskontrol på vigtigste systemer i organisationen.

Efterfølgende udfører vi Vulnerabilty Testing, Penetration Testing og User Awareness Testing for eksponere eventuelle softwarefejl eller finde huller. Denne form for “etisk hacking” giver vores eksperter mulighed for udefra-ind at se, hvor det er muligt at højne sikkerheden ved at lave rettelser og patches for at forhindre ondsindede angribere i at bruge disse sårbarheder.

Må vi hjælpe dig?

 

14 + 14 =

Adgangen til vores firewall viste sig ved gennemgang at være offentlig. Det betyder stort set at alle døre og vinduer var låst med gaffatape. Havde andre end Virtuly opdaget det først, kunne de have lukket vores virksomhed. Derudover var der en række andre anbefalinger, som vi bare aldrig havde skænket en tanke, som værende en risiko.

Alle bør få foretaget en hel elementær vurdering af deres it-sikkerhed. Det kræver så lidt. Det kan betyde alt.

Erik

Virksomhedsejer