fbpx
Virtuly Online Reputation Presence Security

IT-SIKKERHEDSOVERVÅGNING SOM EN SERVICE

Sårbarhedstests fra kr. 495/måned

Vi oplever stort set ikke en kunde, der ikke på et tidspunkt har fået en sårbarhed i deres it-sikkerhed – uden at vide det. For små og mellemstore virksomheder er der kritisk, hvis hackere pludselig udnytter sårbarhederne. 63% af alle virksomheder med under 500 ansatte, der rammes af ransomware, eksisterer ikke seks måneder senere.

Vi udfører hver måned en Vulnerabilty Test, Penetration Test og User Awareness Testing for eksponere eventuelle softwarefejl eller finde huller. Til det skal vi bruge jeres domæne og nøglemedarbejderes e-mailadresser.

Denne form for “etisk hacking” giver vores eksperter mulighed for udefra-ind at se, hvor det er muligt at højne sikkerheden for at forhindre ondsindede angribere i at bruge disse sårbarheder.

Den månedlige test kan med fordel opstartes efter en indefra-ud it-sikkerhedsvurdering.

Output af den månedlige service er:

  • En liste over kritiske fund
  • En liste over umiddelbare datalæks
  • Forslag til løsninger

 

Må vi hjælpe dig?

 

14 + 11 =

Adgangen til vores firewall viste sig ved gennemgang at være offentlig. Det betyder stort set at alle døre og vinduer var låst med gaffatape. Havde andre end Virtuly opdaget det først, kunne de have lukket vores virksomhed. Derudover var der en række andre anbefalinger, som vi bare aldrig havde skænket en tanke, som værende en risiko.

Alle bør få foretaget en hel elementær vurdering af deres it-sikkerhed. Det kræver så lidt. Det kan betyde alt.

Erik

Virksomhedsejer