fbpx

IT-sikkerhedshåndtering

Vi finder hullerne før de forkerte gør

Vi synliggør de sårbarheder i din virksomhed, der kan udnyttes af hackere, og hjælper med at fjerne dem. De fleste siger indledningsvis at deres it-ansvarlige har styr på sikkerheden. Alligevel finder vi hos de fleste kunder kritiske sårbarheder i it-sikkerheden. Kunderne bliver glade for at vi ved tests opdager det i tide. Vi viser hvor sårbarhederne er og hjælper med at fjerne dem.

Virtuly Secure er bygget med Danmarks mest ikoniske sikkerhedseksperter. 

it-sikkerhed anbefalinger security assessement

Adgangen til vores firewall viste sig ved gennemgang at være offentlig. Det betyder stort set at alle døre og vinduer var låst med gaffatape. Havde andre end Virtuly opdaget det først, kunne de have lukket vores virksomhed. Derudover var der en række andre anbefalinger, som vi bare aldrig havde skænket en tanke, som værende en risiko.

Alle bør få foretaget en hel elementær vurdering af deres it-sikkerhed. Det kræver så lidt. Det kan betyde alt.

Erik

Virksomhedsejer

IT-sikkerhed er små virksomheders vigtigste prioritet

Det er i øjeblikket et markant øget antal hackerangreb fra især Rusland. 63% af alle virksomheder under 500 medarbejdere, der udsættes for ransomware-angreb eksisterer ikke 6 måneder senere. Omkostningen ved ransomware-angreb er opgjort til USD 133.000 i snit.
Virtuly Secure finder hullerne, så de kan stoppes, inden ondsindede finder dem.

IT-sikkerhedsvurdering

Baseret på tests vil vi levere en sårbarhedsvurdering og penetrationstestrapport, inklusive alle anbefalinger til hvordan vi kan løse udfordringer.

Problemløsning

Såfremt der er anbefalinger, som I ikke selv kan håndtere, er vi behjælpelige med udbedring.

Løbende tests

Hver måned eller kvartal tester vi for sårbarheder og datalæks, så du kan reagere på din virksomheds sårbarheder.

Virtuly Online Reputation Presence Security

IT-SIKKERHEDSVURDERING

Den vigtigste formiddag for virksomheden

Brug et par timer med vores sikkerhedsekspert. Så giver vi jer en it-sikkerhedsvurdering (download eksempelrapport.) Output er:

  • En række anbefalinger (1-side)
  • En liste over kritiske fund
  • En liste over umiddelbare datalæks
  • En systemliste med systemejere
  • Generelle, gode råd

Vores vurdering tager udgangspunkt i Sikkerhedsopmærksomhed og Sikkerhedsholdning. 

Gennem interview indsamler vi informationer med henblik på at skabe overblik og finde de lavt hængende frugter. Typisk forhindrer gode skikke og sund fornuft de fleste problemer relateret til IT-sikkerhed. Fokus er indefra-ud og centreret omkring a) systemejerskab, b) versionsopdateringer og c) rettighedskontrol på vigtigste systemer i organisationen.

Efterfølgende udfører vi Vulnerabilty Testing, Penetration Testing og User Awareness Testing for eksponere eventuelle softwarefejl eller finde huller. Denne form for “etisk hacking” giver vores eksperter mulighed for udefra-ind at se, hvor det er muligt at højne sikkerheden ved at lave rettelser og patches for at forhindre ondsindede angribere i at bruge disse sårbarheder.

FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Det komplekse gjort uakademisk af sikkerheds-guruer

Med Virtuly Secure ønsker vi at hjælpe små og mellemstore virksomheder, helt uakademisk, med at sikre deres forretning har et basalt sikkerhedsniveau. Vores anbefalinger er forståelige for almindelige mennesker. Risikoen for en virksomhedsejer relativt meget større, end den er i en stor organisation. Derfor er det vigtigt det er forståeligt, det vi anbefaler. 

Vores team er certificerede op til Systems Security Certified Practitioner og arbejder med at holde hackere ude. På partnerniveau har vi erfaring med at løfte sikkerhedsniveauet hos en række komplekse offentlige og private kunder.

 

it-sikkerhed risici evangalister

Må vi hjælpe dig?

Vi står altid klar med kaffe på kanden og tid til en uformel snak.

Virtuly, Ringager 4A, 2605 Brøndby
+45 3242 2878

4 + 2 =