fbpx

AUTOMATISERING

AT NOGET ER PÅ EDB, GØR DET IKKE AUTOMATISK AUTOMATISK

Slut med at håndbære leads fra leadkilden
til den der skal lukke salget 

Få dine leads automatisk ind i
en kald-kø eller kalender

Vi tror på at leads er bedst, når de er varme. Vi har investeret i automatiseringsværktøjer og API’er, der sender leads direkte fra kilden (fx en kontaktform på Facebook) til den, der skal lukke salget eller booke møder (fx. en kaldkø i et telefonsystem eller en kalender.) Så bliver det blot et spørgsmål om at definere hvor hurtigt et varmt lead skal kontaktes; inden for 2 timer, 2 dage, 2 uger… Det ved I bedre end os.

  Vi tilfører værdi til vores kunder ved at reducere det manuelle arbejde, sørge for leads altid er varme og levere med den højeste kvalitet.

  Vi har ikke tid, der skal forbruges,
  men opgaver, der skal løses

  Hos Virtuly kigger vi ikke på uret og venter på dagen er omme. Vi arbejder på opgaver, hvor vi belønnes ud fra at de er færdige til tiden. Hvor lang tid vi bruger på det er vores risiko i det. Ikke din. 

  Hvis vi var dig…

  …ville vi have alle de taktiske og strategiske planer internt blandt jeres ledere, og få Virtuly til at tage ansvaret for at løse manuelle arbejdsrutiner i forbindelse med salg, leadgenerering og marketing. Det er strategisk tænkning, det er omkostningsbevidst, det er fremtiden.

   

  LAD OS HØRE FRA DIG

  4 + 11 =